Chorvatsko – jachta 2023 Listopad 15.11.2023

Dobry vecer z jachty! 🙂

Dnes zacnu tim, co jsme delali vcera vecer 🙂 Vecer to byl velice vyzivny na informace a jejich sdileni 🙂 Nosne tema byla hra v megacuraky a pak nase zacinajici choroby a jejich vysetrovani 😉 Po kolonoskopii prisla na radu gastroskopie a jejich prubeh. Dozvedel jsem se toho vic, nez bych uplne potreboval, ale nasmali jsme se, az nas vsechno bolelo asi tak jako po te gastroskopii 🙂

Rozchazeli jsme se prijemne naladeni na nase stari. S vidinou kvalitnich zazitku se mi usinalo mnohem lip 😀

Dnesni rano bylo prijemne, protoze vcera vecer bylo v zatoce velice vetrno a dle predpovedi mel vitr k ranu ustat, otocit se a zacit foukat z druhe strany, co se ale nestalo a zadny vitr se nekonal 🙂 Takze nocni krouceni lodi na bojce a ruzne napnelismy, ktere lodi cloumaly a vyvolavaly tak zvuky, ktere lze prirovnat k muceni tretiho stupne se postupne uklidnily a bylo ticho a klid.

Rano nas privitalo slunicko, bylo rozhodnuto, ze cela posadka projde ocistnym, morskym procesem a tak jsme vsichni naskakali do more a umyvaly svoje jiz lehce zapachajici tela 🙂 Krome Radima, ktery prohlasil, ze se meje jenom v Nedeli i pres kapitanovou domlouvani se nastrikal intimsprejem a tak to tu budeme mit jeste par dni vonave.

K snidani dnes byla tradicne vajicka se slaninou a k tomu hovezi vyvar a pochopitelne nemohly chybet bagetky, ktere jsou jiz tradicni jidlo.

Vypluli jsme. Dnes opet ba bojce a bez poplatku, takze se nas rozpocet na patecni vecerni zazitek zvysil. Vypada to, ze vydriduch bude mit zne….

Dnesni jachteni bylo prijemne a naprosto pohodove, dali jsme si kolem 20 mil luxusniho zazitku a nakonec dorazili do oblasti kornat, kde budeme travit dnesni noc.

K obedu segedinsky gulas s noky nas vsechny upozornil, ze bychom se meli hybat, takze jsme si udelali vysadek na ostrov a trosku se protahli a provetrali, je to uz potreba 🙂

Ted jiz budeme zahajovat vecerni program ktery je dnesni den v rezii megacuraku a sachu. Je evidetni, ze se zaciname trosku nudit a tak mozna budeme predvadet nejaka zviratka a jejich zvuky. Uvidime.

V kazdem pripade byl dnes odpocinkovy den a tak se nic extra psatelneho nestalo 😉

tak prijemny vecer.

Komentáře

komentářů