Chorvatsko – jachta 2023 Listopad 15.11.2023 verze dle GPT

Dobrý večer, milí posluchači, připojili jste se k nám na vlnách rádia Mořská Bríza, kde každá noc je jedním velkým plavbou plnou příhod. A dnes mám pro vás lahůdku přímo z kuchyně naší jachty!

Včera večer jsme se po zapadlém slunci shromáždili v kajutě a vytáhli karty. Při hře Megačuráci jsme smíchem skoro zapomněli na všechny trable a dokonce i na lékařské historky, které byly tak plasticky popisovány, až se zdálo, že gastroskopii prožíváme všichni.

Když se pozdě v noci rozešli jsme do svých kajut, zdálo se, že zážitky z večera slibují klidnější sny než jakoukoli noční můru.

Dnešní ráno přivítalo naši posádku slunečním svitem a hladinou klidnější než včerejší večerní koktejl. Rozhodli jsme se, že si dopřejeme luxusní mořskou koupel, ačkoli Radim se svým intimsprejem vzdoroval tradici – no, alespoň to tu bude ještě pár dní voňavější.

Snídani jsme si pochopitelně dali s vajíčky a slaninou a bagetkami, které jsou už stálým bodem našeho jídelníčku.

Dnes jsme vypluli na bojce bez poplatku, což naší pokladně dodalo další groše na páteční večerní zábavu. A dnešní plavba byla jako plachtění na obláčku – hladká, bez starostí a s krásnými výhledy na Kornaty, kde zakotvíme na noc.

Odpoledne jsme se po vynikajícím obědě vypravili na výsadek na ostrov, abychom si protáhli nohy a vyvětrali hlavy, což bylo po tom všem jídle už opravdu potřeba.

Večerní program už je v plném proudu, karty a šachy jsou připravené, a možná se ještě dočkáme i představení, kde budou hlavními hvězdami zvířata a jejich volání do noci – no, aspoň se trochu pobavíme.

Takže, milí posluchači, i když dnešní den nebyl plný významných dobrodružství, byl to den plný relaxace a dobře stráveného času. Přeji vám tedy krásný večer a nezapomeňte, že i ty nejklidnější dny mohou být plné malých radostí.

Komentáře

komentářů